Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
210 6029511
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σχετικά με εμάς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ποιά είναι η Salt & Pepper

Τα οικιακά είδη αποτελούν το βασικό δομικό στοιχείο για ένα όμορφο σπίτι. Η άψογη εμφάνιση των προϊόντων Salt&Pepper, προσδίδει στην καθημερινότητα του σπιτιού κομψότητα και χάρη σε κάθε περίσταση.

Από την αρχική της παρουσία το 1995, η Salt & Pepper ασχολείται με τον σχεδιασμό και την δημιουργία οικιακών ειδών. Έγινε συνώνυμη της σύγχρονης σχεδιαστικής δημιουργίας των αξεσουάρ για το σπίτι παράγοντας με συνέπεια μοντέρνες σειρές με βάση την καινοτομία, την ποιότητα και τις οικονομικές τιμές.

Εμπνευσμένη από την μόδα και τις σχεδιαστικές τάσεις όλου του κόσμου η Salt&Pepper, στοχεύει στη δημιουργία αξεσουάρ για το σπίτι που εκφράζουν την προσωπικότητα με τον ίδιο τρόπο που τα αξεσουάρ μόδας συμπληρώνουν την εμφάνιση.

Ο τελικός στόχος, είτε προσθέτοντας αξεσουάρ στο σπίτι ή στην εμφάνιση, είναι η δημιουργία ενός εξατομικευμένου στυλ, που να προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόζεται και να αλλάζει αναλόγως την διάθεση ή την περίσταση.

«Πιστεύουμε στο σχεδιασμό των προϊόντων και συλλογών με σκοπό να επιτρέψουμε στους καταναλωτές μας να εκφράσουν την προσωπικότητα και τη διάθεσή τους στο σπίτι τους καθώς και για κάθε περίσταση διασκέδασης στο σπίτι. Προσφέροντας μια σειρά από αξεσουάρ σπιτιού που είναι πάντοτε προσιτά, αλλά συνάμα υψηλής ποιότητας, οι καταναλωτές μας, αν το επιθυμούν, μπορούν να έχουν πολλές εναλλαγές στη διακόσμηση του τραπεζιού τους ιδανικές για κάθε περίσταση και να ανανεώνουν τακτικά κάθε δωμάτιο του σπιτιού» Sissi Stasios, Διευθύντρια Δημιουργικού.